Gravid vecka 35

Bilder från vecka 34 (33+5) när Linda Otterstedt och jag hade en gravid-plåtning här hemma.

Nu har jag gått in i vecka 36 men innan jag ser framåt och fokuserar helt på den vill jag uppdatera er om veckan som passerat – vecka 35.

Vad har hänt senaste veckan? Vecka 35 i denna graviditet var en riktig skit-vecka. Jag har nämligen varit sjuk, lyckligtvis inte i Corona, men en långdragen förkylning som knockade mig helt. Veckan bestod därför mestadels av massa vila och sömn. Har inte lämnat lägenheten utan bara legat här hemma och jäst haha. Kanske är det därför magen känns enorm just nu? Vi har börjat få hem en del större grejer till bebis även fast vi inte är helt fullkittade och redo känner jag att vi (snart) har det allra viktigaste här hemma OM hon väljer att titta ut tidigt. Min känsla är dock att jag kommer gå över tiden så är inte särskilt nojig för att hon kommer tidigare än BF. Jag lovar att visa er i veckan vad vi köpt hittills.

Hur mår bebis?  Enligt baby-apparna är vår lilla (stora) tjej i vecka 35 drygt 45 cm lång och väger ca 2,5 kg. Skulle hon födas nu räknas hon dock  fortfarande som för tidigt född – så stanna gärna lite till i magen lill-tjejen, även fast vi längtar så att vi nästan spricker.

Å kroppen? Jag har som sagt varit sjuk och därför har jag lite svårt att urskilja vad som beror på förkylningen och vad som beror på graviditeten. Tröttheten är en sådan sak – jag har varit så så trött, men det är ju standard när man är sjuk. Senaste dagarna har jag dock haft en molande värk i magen samt ilningar ned i bäckenet vilket jag tror är förvärkar och foglossning. Dessutom är magen STOR nu (skriver jag inte det varje vecka? haha) och trycket mot kissblåsan är påtagligt. Nu är det standard med 2-3 kisspauser varje natt.

Skillnad mot veckan innan?  Den stora skillnaden är definitivt tröttheten – men har så svårt att säga om den beror på sjukdom eller graviditeten. Vi får se hur den här veckan utvecklas när jag mår bra igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!