Måttbeställd duschvägg

Det trillar fortfarande dagligen in frågor om vårt badrum så jag radar upp svaren på några av de vanligaste.

 • Kakel från Lhådäs kakel. Vi har det glansiga.
 • Duschar och blandare från Tapwell.
 • Kommod har vi byggt själva av Ikea-stommar (HÄR finns ett inlägg om det).
 • Handtag, handukshängare och övriga detaljer från Beslagdesign (HÄR finns ett inlägg om det).
 • Spegel måttbeställd med hål för belysning.

…något jag nog glömt att berätta om tidigare är duschväggen. Som ni ser är den måttbeställd för att passa precis i duschutrymmet och gå enda upp till nivån där kaklet slutar (2,4 m). Den är otroligt maffig och ger hela badrummet rymd och en lyxig känsla. Vi beställde vår duschvägg från INR – just för att vi här kunde måttanpassa den exakt efter önskemål utan extra kostnad. 

Hos INR finns ett brett utbud av olika duschväggar men vi föll för ARC-serien som jag tycker är minimalistisk och passar väldigt fint med övriga detaljer i badrummet. Vi valde krom på beslag och handtag eftersom att det passade bäst hos oss, men det gick att få dem även i mässing och svart. Även utseende på handtaget gick att välja och vi valde det som heter ”Square”.

Mer specifikt heter modellen vi valde och som passade bäst hos oss ARC 4 Original och består av en fast vägg och en dörr i 8 mm glas. Tydligen är denna modell även utmärkt för dem med snetak vilket kanske kan vara ett litet tips till någon där ute som renoverar/planerar badrum just nu. Vi är supernöjda och använder gärna INR igen när badrummen i villan ska renoveras om några år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så fint badrum ni har skapat. Står själv inför en badrumsrenovering och är lite nyfiken på hur brett ni har det i själva duschutrymmet? Hade också velat ha dubbeldusch men är rädd att vi har för liten yta.

  Kram! /Kajsa

  Kajsa 2022-05-20 22:24:51
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   tack snälla! Vi har flyttat ut så har inte möjlighet att mäta. Gissningsvis ca 2m kanske?

   emelieekman 2022-05-22 10:39:22
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!