Hemma i vår hall & en ny lampa

I helgen hämtade jag ett paket på posten innehållande en väldigt fin present till mig själv, från mig själv, en lampa som jag drömt om länge – Kizu från New Works med vacker marmorfot som jag hittade hos Sleepo. Nu när hösten smyger sig på och det blir allt mörkare om kvällarna tror jag denna kommer vara perfekt stående i fönstret i vardagsrummet. Eftersom vi bor i nyproduktion och inte har så djupa fönster valde jag därför den lite mindre storleken. Tills jag fått ordning i fönstret och nya blommor i krukarna får den stå på vår byrå i hallen.

Här till vänster i bild ser ni vår klädhängare som jag fyndade hos Rusta för 199 kr i vintras. Kap! Såg även att Ellos fått in en liknande lite mer rejäl variant.

Vas, böcker och bokstöd hittar ni hos Newport Home.

 

Hur vi byggt vår byrå i hallen kan ni läsa detaljerat om här. I stora drag har vi använt Ikea-stommar, beställt luckor och sidor från Järfälla kök och lagt en måttbeställd marmorskiva från Svenska stengruppen på toppen som verkligen blev en krona på verket.

Ha en fin fortsatt tisdag nu <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Tack för en superhärlig blogg som jag får så mycket inspiration av. Har precis satt upp våra Sammy gardiner med vita skira gardiner i sovrummet och det blev så himla fint, valde den mörkgråa nyansen.

  Jag behöver din hjälp och hoppas du orkar svara! Vi ska köpa en ny badrumskommod till badrummet och tänkte välja en från superfront med harlequin mönster och färgen cloudy grey med vit marmorknopp, vitt handfat och mässingblandare men är det rätt val eller ska vi kanske välja silent greige och ett annat mönster. Eller ska vi välja en helt annan leverantör?! Det behöver vara ett hyfsat hållbart val då det ska vara snyggt även om två år då vi troligt kommer sälja vår lägenhet.

  Tack!

  Karin 2018-09-11 21:05:51
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!