Tankar för vardagsrummet i huset

En vision jag har för tiden här på landet innan vi flyttar in i huset är förstås att få lite ordning på tankarna kring hur vi ska möblera villan. Jag har ju redan bjudit på lite inspiration för hur jag gärna skulle vilja inreda huset. Men det är många val som ska göras och eftersom vi flyttar från ca 70 kvm till närmare 200 kvm så är det en hel del möbler som behöver inhandlas. Vi valde dessutom att sälja av en del grejer innan vi flyttade som inte skulle passa rent funktionellt i nya huset. Jag suger i mig inspiration just nu. Här om dagen fastnade jag t ex för det här vardagsrummet som jag hittade i ett reportage i en tidning här ute. En stor grön växt är ett måste i vårt vardagsrum. Det kände jag starkt efter denna bild. Tankarna snurrar minst sagt, men att skapa kollage och mood boards brukar vara ett bra sätt att sortera tankar och visioner samt att få till en snygg helhet förstås. Lite så här går tankarna just nu…

 1. Golvlampa HÄR.
 2. Soffa Massproductions HÄR.
 3. Soffbord Ferm living HÄR.
 4. Vas Svenskt tenn HÄR.
 5. Kudde Arket HÄR.
 6. Bok Kinfolk HÄR.
 7. Träd Ikea HÄR, kruka Granit HÄR.
 8. Bordslampa Flos HÄR.
 9. Sidobord Menu HÄR.
 10. Skåp Menu HÄR.
 11. Matta Layered HÄR.
 12. Fåtölj &Tradition HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Undrar också om tavlan? Den var fin!

  Malin 2022-05-23 16:17:59
  Svara
 • Åh såå fint! Va duktig du är på att tänka helhet, så allt passar😍Så roligt att följa

  Sofie 2022-05-12 19:55:58
  Svara
 • Hej

  Vad kommer den fina tavlan ifrån?

  M V H

  Michaela

  Michaela 2022-05-11 17:35:42
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!