Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vår hall

Vår hall är som bekant långsmal och jag har genom åren försökt att fota den, men jag tycker aldrig riktigt att mina bilder gjort den rättvis. När vi fotograferade lägenheten inför försäljning hade vi såklart ett proffs på plats – Philip Mccann! Och han lyckades få till så fina bilder och fånga vinklar som jag aldrig tror att jag visat er?

Färgen i hallen heter Kalk från Jotun Lady. Vi har valt att beställa garderober i samma kulör. Den lilla fåtöljen och bordet kommer från Zara Home. Golvlampan kommer från Flos. Taklamporna är från Ikea.

Garderobsvägg och platsbyggd hatthylla. Garderoberna har vi byggt av Ikea-stommar (Pax) som är 60 cm djupa. Luckor och täcksidor är beställda från Lucks. Hatthyllan har jag ritat själv och våra hantverkar har hjälpt oss bygga den. Hur vi gjorde kan ni läsa om här. Förvaringskorgarna är från Åhléns.

Vyn från hallen in i vårt sovrum. Alla lister och snickerier är från butiken Sekelskifte för er som frågat. Vasen är från Georg Jensen och ljusstaken från Hilke Collection.

Här ser ni ritningen på fronterna till garderoben från Lucks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!