Hylla till barnrummet

Jag vill så gärna ha dessa hyllor Flisat från Ikea i barnkammaren men tyvärr är de helt slut. Får snällt sitta och vänta och hoppas på att de kommer in i lager snart igen. Smart att vända den understa hyllan upp och ned för att skapa en klädstång.

Bilder lånade från kristinalynne.ca

Det råkar inte vara någon/några av er som har denna hylla hemma som ni vill bli av med? 

Jag kan även tipsa om Ikeas kryddhylla Bekväm som är lite mindre i storlek men går utmärkt att använda på samma sätt.

I veckan ska vi fortsätta med barnkammaren och våra små DIY. Ja fyndade en hylla på blocket igår för en hundring som ska få genomgå en liten förvandling med ny färg tänkte jag. Sedan ska ju klädskåpet som jag visat tidigare också bli klart. Så himla mysigt att fixa för vår lilla tjejs ankomst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!