Hej 2021

Gott nytt år fantastiska ni! År 2020 är till ända och det är med försiktig optimism men också förväntan och hoppfullhet jag går det nya året till mötes. För nu kan det väl bara bli bättre? Vid den här tiden för nästan precis ett år sedan summerade jag år 2019 med det här inlägget. Vad lite jag visste då. Jag hade högt uppsatta mål, ljusa utsikter och tillförlit inför ett nytt decennium.  Sen kom Covid-19 och la sig som en blöt tung filt över välden. År 2020 kom att bli en prövning för oss alla och summerat har vi mött utmaningar ingen kunde föreställa sig. Men där finns också ljusglimtar och kanske framförallt insikter och lärdomar vi kommer bära med oss resten av livet.

Det har ju blivit lite av en tradition att jag summerar det gångna året i formatet nämnt ovan. Det ska jag göra även i år, håll till godo. Så länge bjuder jag på några bilder från vårt lilla intima nyårsfirande hemma hos några vänner. Lugnt och stilla, men så trevligt och det passade mig och magen alldeles förträffligt.

Gott nytt år från mig och barfotamannen haha…

Tänk att vi snart har en egen liten familj om 3 <3 Nästa år kommer vår lilla knodd på 9 månader vara med på utsidan av magen.

Alkoholfritt bubbel från Oddbird i glaset (från Cervera) och klänning från Mango som verkar vara slut. Finns liknande hos Adoore.

Övade lite på mammarollen med den här lilla gullisen på höften <3

Vi skålade i bubbel, åt skaldjur, killarna badade bubbelpool och så spelade vi sällskapsspel. En lugnt firande precis i min smak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!