Nystart

Okej kompisar – jag ska göra ett nytt försök med en nystart här på bloggen. Förra veckan var jag begraven i jobb och många långa nätter på kontoret. Det fanns inte en sekund över till bloggen. Förlåt. Men nu är det dags för nya tag igen.

Igår kom Överjärva Byggnadsvård hit och kikade på hur vi ska komma vidare med vårt ”vinrum”. Jag som velat fram och tillbaka hur vi ska göra med överljuset ovanför de fantastiska dörrarna vi hittade hos dem fick superbra hjälp och tillsammans landade vi en en lösning som jag tror kommer bli så bra. Äntligen!

Det tog oss nästan ett år att hitta de perfekta dörrarna. Vi hittade dem faktiskt via Överjärva Byggnadsvård instagram.

Tyvärr får vi räkna med att det tar minst 6 veckor att få klart överljus (fönstret) och att få det på plats. Jag som hade hoppats på att kunna inviga vårt lilla vinskafferi lagom till min 30-års dag i oktober får hålla till godo. Den tidplanen var tyvärr lite väl optimistisk. Men äntligen har vi en plan och ska sanningen fram är jag glad att vi inte har stressat fram beslut utan låtit dem växa fram. När överljus är på plats ska vi betsa hyllan i valnöt och sätta in belysning. Det här kommer bli så bra.

I övrigt är vi i stort sett klara här hemma. Det är inga stora grejer kvar utan allt har mer eller mindre fallit på plats. Vi har fortfarande lite målarjobb och eljobb kvar. Min pappa (som jobbade som elektriker som ung) har lovat att hjälpa oss med de sista elgrejerna – vi ska bland annat sätta in belysning i alla garderober, få upp takbelysning, belysning på balkongen och i badrummet. Förhoppningsvis är nakna bygg-glödlampor snart ett minne blott! Så fort jag har lite mer tid tänkte jag fota här hemma så ni får se hur allt blev tillslut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Spännande qtt få se din fina lgh.

    Mie 2020-09-07 15:36:12
    Svara
  • Kul att ha dig tillbaka!

    Frido 2020-09-04 14:14:42
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!