Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi har hittat dörrar till vårt vinrum

Knäppte den här bilden med mobilen på köket i fredags och kände mig förbaskad stolt över att vi i stor sätt är i mål med renoveringen. Tanken var att mycket skulle slutföras medan vi var på semester nu i mars, men som ni vet blev semestern förkortad med anledning av rådande situation i världen och hantverkarna var inte jätte sugna på att hänga med oss i vår karantän såklart.

I köket återstår att måla alla golvlister och sedan ska arbetet med vårt vinrum/skafferi slutföras.

Snickarna blev klar med själva hyllorna när vi var borta så nu så inväntar vi målaren som ska hjälpa oss att betsa trät med en valnötsbets. Hade såklart helst av allt byggt allt i massiv valnöt, men det blev lite för dyrt… Här kan ni läsa det första inlägget om vinrummet/skafferiet och se våra inspirationsbilder.

Vi var bara tvungna att pröva ställa in några flaskor. Passade perfekt!

Efter månader av sökande har vi hittat ett par helt perfekta dörrar som ska separera vinrummet från köket. Visst är de vackra? Mitt i prick vad gäller stilen vi vill åt. Tror de kommer passa så fint ihop med köksluckorna.

Vi hittade dem på Överjärva Byggnadsvård. Deras sortiment av gamla dörrar är det bästa i Stockholm. Tro mig. Så mysigt ställe också, perfekt utflyktsmål på helgen. Här kan ni läsa om första gången vi var där.

I mitten på april kommer Överjärva byggnadsvård hem till oss och monterar. Sen är vi typ klara med köket? Känns sjukt att skriva det. Jag ser så fram emot det…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Såååå otroligt smakfull renovering !
  Era golvlister var är de ifrån?
  Må gott
  Erica

  Erica 2021-03-13 23:28:38
  Svara
 • WOW, vilket dröm!

  louise 2020-04-07 08:29:01
  Svara
 • Superfint! Är ni nöjda med vitvarorna från bertazzoni? Tänker särkilt på kyl/frys. Spanar själv efter fristående kyl/frys som andas design. Har hittat till sub-zero och jenn-air men hittar inga leverantörer i Sverige och prislappen där går bortom mitt vett. Du är en av få inredningsbloggare som har fristående kyl/frys så hade varit intressant att höra hur dina tankar gick vid valet. Jag väger funktionen av en fristående mot diskretionen av en inbyggd där funktion verkar bli vinnaren. Med tanke på att fristående sticker ut och hamnar i blickfång i köket är det ännu viktigare med design!! Jag är bland annat noga med att den rostfria nyansen ska ha en ”klarhet” i sig och inte vara mörk som jag ibland upplever rostfritt..

  Jonna 2020-04-01 20:45:37
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!