Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Första helgen bostadslösa

Vi började helgen och lördagen med att köra norr om stan. Första stopp var Överjärva byggnadsvård där vi tittade på dörrar till vår renovering. De kryllar av vackra ting här. Alla som renoverar sekelskifte måste ta sig hit. Ni kommer inte bli besvikna!Dagens andra stopp var Svenska stengruppen i Täby. De har ett superfint showroom på Birger Jarlsgatan också men här ute finns hela block att se. Det är även här man skär till dem. Vi har velat fram och tillbaka vad gäller stenskiva till köket men efter lite hjälp från den otroliga personligen på plats tror jag faktiskt att vi landat i hur vi vill ha det… Jag ska uppdatera er med tankar kring köket och hur vi resonerat kring alla val längre fram.

Sedan begav jag mig till Maria som styre förfest. Robyn-konsert stod nämligen på schemat.

Utsmyckning med ansiktsglitter var tydligen ett måste enligt Albin. Ska villigt erkänna att jag aldrig vill gå glitter-lös igen.

Visst blev det fint?

Jag & Mary. Stars 4-ever!

Bästa gänget!

Magisk konsertupplevelse som jag är så tacksam över att jag fick uppleva! Robyn alltså. Wow.

I söndags gick vi en långpromenad runt sjön vid mina svärföräldrar. Vi passade också på att våldgästa vänner som byggt världens finaste hus vid vattnet. Så så så fint!

Hoppas ni också haft en fin helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!