Slow morning

Godmorgon från vårt sovrum!

Underbart med sovmorgon. Min fästman är och spelar golf och jag njuter faktiskt av en långsam morgon med kaffe på sängen (bästa jag vet!).

Mässingknoppar från Beslagdesign. Så nöjda vi är med vår garderobslösning bestående av köksstommar från Ikea och täcksidor och luckor från Lucks by robo.

Tänk att vi snart här kommer att ha flera lager med skira linnegardiner som fladdrar i morgonbrisen och släpper igenom svaga strålar av vårljus. Längtar!

Det var så länge sedan jag använda denna servis från Royal Copenhagen så hade nästan glömt hur fin den är. Drömmen är att fylla ett helt vitrinskåp med denna serie..

Påslakan från Mille Notti. Så vackra i all sin enkelhet och wow vad sköna de är. Gavel och sängkappa är också från Mille Notti MEN det hände en olycka här hemma med en färgburk så nu har jag behövt lägga en beställning på nytt. Maximal otur. Om jag är trött på att bo i en pågående renovering? Svar ja. En av sakerna på helgens to do är faktiskt att städa bort renoveringen. Vi har en del väsentliga större projekt kvar (läs handfat/förvaring i badrum, överljus i sovrum och skafferi/vinrum, garderobsinredning, BELYSNING, klä öppna spisen med spegel/listverk/sten…osv), men jag inser också att mycket av färgburkar och bråten som just nu står lite var stans i lägenheten faktiskt går att samla ihop och ställa undan.

Just nu funderar jag på belysning hit. Jag vill ha ett par väggfasta sänglampor att fästa i garderoben över de ”inbyggda hyllorna” alternativt på väggen över gaveln. Dessutom är jag på jakt efter en fin taklampa.

Jag önskar er en fin helg och så passar jag på att påminna er om min insamling jag har med Röda korset HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!

    Står just nu inför en renovering och har tänkt bygga en likadan garderobsvägg som du har. Det är inte möjligen så att du har några ritningar eller liknande kvar som du skulle kunna dela med sig av? Det skulle vara till stor hjälp för oss.

    Tack på förhand! 🙏🏼
    Mvh, Johanna

    Johanna 2020-08-06 22:08:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!