Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#räknamedmig!

God kväll fina ni <3 Hur mår ni? Har ni en mysig kväll? Jag känner mig lite låg idag, men har försökt att göra det bästa av situationen. Vi har krupit upp i soffan med take away pasta från vår lokala italienare, tänt ljus och tittar på en film. Jag känner verkligen att jag saknar familj och vänner. Coronaviruset har vänt upp och ned på allas vardag. Många likt mig jobbar hemifrån (av de som inte varslade/permitterade), det råder besöksförbud på äldreboenden och myndigheterna uppmanar människor att hålla avstånd och ställa in resor som inte är nödvändiga. Allt för att stoppa spridningen av viruset. Det är otroligt viktigt att vi håller ut, även fast det känns tufft och frustrerande att ställa in planer och inte få träffa de man älskar. Jag tänker mycket på alla drabbade, men även såklart alla tappra som arbetar i vården och de som har andra samhällsviktiga yrken. Vilka kämpar. Jag oroar mig också för konsekvenserna av virusets spridning i världen, hur kommer länder utan samma förutsättningar som Sverige klara av denna kris? Samtidigt känner jag att man är otroligt uppgiven och maktlös, att man vill hjälpa till mer. Tillsammans med ett gäng andra influenser har jag därför teamat upp med Röda korset och startat en insamling i kampen mot Corona. Detta gör jag helt ideellt – det är med andra ord inget samarbete!

När krisen är som värst måste också medmänskligheten vara som störst. Vi alla behöver ställa upp och känna att vi kan räkna med varandra. Därför har jag valt att stötta Röda Korset. För att kunna hjälpa så många som möjligt, både här i Sverige och världen, hoppas jag att vi tillsammans kan samla in så mycket pengar vi bara kan! Jag hoppas att ni vill hjälpa mig <3

Genom att klicka er in HÄR och swisha 100 kronor till Röda Korsets arbete i coronakrisen kan vi tillsammans göra skillnad – rädda liv och ge hopp!

 

Här är några exempel på vad pengar som skänks till Röda Korsets coronainsats kan bli till internationellt i utsatta områden:

● 68 kronor räcker till 100 skyddsmasker för sjukvårdspersonal som jobbar i högriskområden
● 193 kronor räcker till ett hygienkit i form av tvål och handdesinfektion till en familj
● 231 kronor räcker till ett skyddskit för sjukvårdspersonal som jobbar i högriskområden. Innehåller ansiktsskydd, operationsdräkt, skyddsmask och skyddshandskar.

Jag vet att många har det otroligt tufft ekonomiskt i dessa tider och har ni inte möjlighet att skänka en gåva men ändå känner att ni vill hjälpa till under Corona-krisen på hemma plan. Då kan ni anmäla er som frivilliga HÄR.

Ta hand om er, och stort TACK för ditt bidrag. Det betyder så mycket för många medmänniskor.

KRAM // Emelie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!