Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Utomhus matta och balkong-tankar

Jag håller för fullt på att göra vår balkong redo för att utomhussäsongen. Ni minns kanske det här inlägget? Med det som ledstjärna börjar balkongen sakta men säkert ta form. Jag var förbi torget här precis intill var vi bor och handlade (alldeles för dyr) jord och blommor här om dagen och planterade i våra nya stora snygga krukor. Nu längtar jag bara tills att solen är tillbaka så att vi kan börja hänga där ute. Jag lovar att visa er så fort vi är klara. Vi grunnar dock fortfarande på vad vi ska ha för möbel. Vi har ett litet café-set från Åhléns men så vill jag också ha någon härlig loungesoffa där vi kan sitta och mysa i kvällssolen efter jobbet. Min pojkvän tycker istället att en högre soffa är att föredra så att vi kan sitta där ute med vänner och äta. Jag tänker mer att det kanske ändå inte sker så ofta? Vi ses ju mer med vänner/familj på landet om sommaren. Dessutom känns det som att det kommer bli trångt. Glöm inte att vi har en stor gasolgrill på balkongen också. Istället tänker jag att man kan ta fördrinken och kanske kaffet ute på balkongen i en ”mysig” soffa. Eftersom vi bor högst upp och därför inte har tak vill jag helst att soffan ska fungera även utan dynor. Den här soffan från Jotex står högt på min lista.

En annan sak jag måste få tipsa er om är den här otroligt prisvärda utomhusmattan från Mio. Den finns i två utföranden. Tror minsann att jag ska klicka hem en till balkongen.

Eftersom det är tisdag får dessa mattor också bli ”veckans budget-detalj”.

Rund matta för utomhusbruk finns hos Mio HÄR // Matta för utomhusbruk finns hos Mio HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, vilket bra tips på matta! Vore kul att se flera bilder från er lgh, t.ex. gästrummet 🙂

  Kat 2020-05-05 13:05:12
  Svara
  • Svar på Kats kommentar.

   Haha åh, det ska ni. Anledningen att jag skrattar är för att det är full kaos där inne just nu med flyttkartonger och skräp/inredning vi inte vill ha kvar. Måste ta tag i det…

   emelieekman 2020-05-05 15:25:54
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!