Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Räfflade dricksglas

Det är redan fredag! För mig som har haft orimligt mycket jobb att stå i den här veckan blev jag nästan chockad när jag förstod att det var helg. Så här i efterhand hade jag behövt måndagen till jobb. Jag ska ändå försöka njuta lite av ledighet och jag måste bara få säga att i dessa tider är man ju BARA tacksam för att man har att göra. Jag vet att många människor och deras arbetssituation har påverkats enormt av världsläget och viruset, så jag är som sagt bara glad.

Denna fredag tänkte jag spinna vidare på det här inlägget och tipsa er om några vackra glas jag fastnat för!

Favoritglas från Ferm Living finns att klicka hem HÄR.

Budget-fynd från Jotex finns i massa olika modeller HÄR.

Räfflade glas från Stelton finns att klicka hem HÄR.

Här nedan har jag listat några favoriter i olika prisklasser.

 1. Glas från Jotex, HÄR.
 2. Glas från Stelton, HÄR.
 3. Glas från Ferm Living, HÄR.
 4. Glas från Iittala, HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!