Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Till hemma-middagarna

Det är fredag gänget och trots att det är märkliga tider just nu så hoppas jag att ni har lite fredagskänsla. Vi ska handla någon god middag, lägga en flaska bubbel på kylning, köpa godis, tända massa ljus och fredagsmysa! Man får glädjas åt det lilla.

I dessa tider vistas man av förklarliga skäl MYCKET hemma. Dessutom har iallafall vi köpt hem mycket mer mat take away senaste tiden men jag är alltid noga med att lägga upp maten på fina fat och tallrikar. Jag tror att middagar hemma med ett litet intimt gäng vänner kommer få ta ännu mer plats i år än tidigare, vi kommer hitta nya sätt att umgås. Därför är jag extra sugen på att uppdatera våra skåp med härligt porslin. Nedan har jag listat några favoriter.

  1. Dra mig baklänges vilket vackert porslin. Förälskat mig helt i lite mer ”rustikt” porslin på senaste tiden. Finns hos H&M Home HÄR.
  2. Det har porslinet från Jotex är också helt underbart. Älskar att det är krispigt vitt men samtidigt oregelbundet i formen. Finns att klicka hem HÄR.
  3. Wow. Denna skål åker direkt upp på min önskelista. Så vacker. Finns i flera olika färger och att klicka hem hos Åhléns HÄR.
  4. Det här handgjorda fatet är också en fröjd för ögat. Ytan och färgen kan skilja sig åt i produktion vilket gör den extra unik vilket man älskar. Finns som mindre tallrik och serveringsfat. Ni hittar denna serie från ByOne bland annat hos Ellos Home HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tyckte det blåa från HM home och det vita från Jotex var väldigt fint.

    Josefine 2020-04-03 21:55:57
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!