Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vas till hyacint

Hyacinter är bara så fint! Min favorit i December. Jag tipsade er om den här vasen tidigare i år men jag har hittat en ny favorit på temat. Den är som sagt lämplig som hyacintvas men passar även som blomvas.

Vas, kr, Ellos Home. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gillar din blogg men saknar uppdateringar om lägenheten och renoveringen; vi skulle ju få följa med på den resan men hittills har det endast blivit ett fåtal inlägg om hur det går. Vore jättekul med mer frekventa uppdateringar/bilder.

  V 2019-11-20 19:16:56
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Tack snälla!

   Renoveringen stod som du vet helt still i flera månader. Nu har vi äntligen kommit igång igen (snart är alla gipsskivor på plats och elen dragen ;)!). Trodde inte ni ville se sådant utan min plan var mer att visa när man ser väsentliga förändringar. Nu börjar det ändå hända lite och då lovar jag att lägga ut bilder. Kram!

   emelieekman 2019-11-20 23:11:26
   Svara
 • Vilken häftig form på vasen!

  Wilma 2019-11-20 12:28:13 http://lagamobilen.se
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!