Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hyacintvas till pangpris

Den här veckan tänkte jag faktiskt påbörja att tipsa om lite juldekoration. Det känns tidigt, men tiden går så fort på hösten och vips är det jul! Varje år får jag så mycket frågor om mina hyacintvaser. Jag köpte dem för flera år sedan på Ellos Home och de har inte funnits i sortimentet på flera år. Nu såg jag dock att de tagit in denna prisvärda lilla vas igen. Jag har två stycken. Det är ju några veckor kvar till december som sagt, men jag tror att det kan vara bra att börja ladda upp redan nu med tanke på att dessa varit slut i så många år. Tips tips!

Vas, 79 kr, Ellos Home HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har precis köpt den, så fin!

    Josefine 2019-10-29 17:02:20 https://lagamobilen.se/
    Svara
  • Så bra tips!Har letar efter någon fin vas till hyacint så nu slipper jag leta!Tack!Undrar om det finns något datum när er renovering är klar?:)

    Ann 2019-10-29 12:43:08
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!