Drink your greens…och uppdatering kring vår lägenhet

Min favorit just nu – grön smoothie. Just i denna hade jag förutom vaniljyoghurt, grönkål, citrongräs, banan och mango. Mums!

Egentligen kikade jag in för att dela med mig av en uppdatering kring vår bostadssituation. Jag vet att ni är många som undrat hur det gått för oss och som jag skrev för några dagar sedan har det varit en relativt lång resa men nu har vi sålt! Vi har dock fortfarande inte hittat något nytt. Det vi verkligen har velat ha har har sprungit iväg i pris och vi har inte riktigt vågat gå all in eftersom vi inte hade sålt. Så här i efterhand är jag glad att vi lät affären ta sin tid. Marknaden är inte vad den en gång var och man kan inte räkna med att en budgivning sätter igång direkt efter söndagsvisningen som det såg ut för några år sedan. Jag vill även passa på att tacka vår mäklare Caroline Hazelius på Skandiamäklarna i Nacka som ännu en gång visade oss prov på ihärdighet och professionalism. Det märks att hon är en mäklare som varit med i 15 år. I dessa tider är det kanske viktigare än någonsin att känns förtroende för sin mäklare och det gör vi verkligen för henne.

Så hur känns det? Bra! De nya ägarna som tillträder i augusti är helt underbara och jag kan inte tänka mig några bättre att lämna över vår pärla till. Däremot är det såklart lite läskigt att kasta sig ut. Vi har som sagt inte köpt något nytt och vi vet ju inte var eller hur vi landar. Vi skojar och säger att har vi inte hittat något i augusti får vi flytta ut till landet på Värmdö ett tag. Just nu är dock fokus på att njuta av vår magiska balkong (tänk att vi får ytterligare en sommar här!) och såklart att springa på visningar i jakten på nästa drömboende.

Är du mäklare eller kanske själv i säljtankarna och sitter på en 3 rok (alt 2 rok men möjlig 3 rok) om minst 60 kvm i innerstan (Vasastan, Östermalm eller Norrmalm) med balkong och hiss? Maila mig [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!