Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Köksdröm

Som ni vet har vi denna vår sprungit en hel del på visningar. Vi har dock inte hittat riktigt rätt ännu och då har det heller inte känts bråttom att sälja vår lägenhet till vilket pris som helst, särskilt inte nu när den är som allra finast. Som vi njuter av vår balkong. Balkongdörren står på vid gavel mest hela tiden, fiskmåsarna skriker i skyn, vågorna slår mot kajen precis nedanför och solen värmer oss från morgon till dess att den sakta försvinner ned bakom DN-skrapan och centralbron som vi faktiskt ser hemifrån oss. Vår lägenhet finns därför fortfarande på hemnet och vi letar fortfarande nytt. En lägenhet som vi var och tittade på tidigare i våras ser ni på bild här. Tyvärr var den inte perfekt för oss men jag blev helt förälskad i köket och sparade ner dessa bilder för inspiration till eventuella köksrenoveringar i framtiden. Älskar färgen, luckorna (ser ni att de är innanförliggande <3) och kakelsättningen men skulle personligen ha valt en ljusare fog.

Bilder lånade från Svenska mäklarhuset Vasastan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!