Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

30% rabatt på mina gardiner

Jag ligger fortfarande hemma sjuk och tycker lite synd om mig själv. Jag skulle egentligen befunnit mig på invigningen av NK’s nya saluhall. Mina vänner skickar bilder därifrån och jag är lite avis. Istället för bubbel och massa goda charkuterier ska vi snart fortsätta vårt seriemaraton men ville bara kika in snabbt till er och tipsa er om att ni just nu kan fynda gardinerna jag har hemma i kök/vardagsrum till kampanjpris just nu. De har ju varit slutsålda sedan i somras men nu finns de äntligen i lager igen!

Modellen heter Sammy i färgen grå och finns att klicka hem HÄR.

Är ni nyfikna på hur vi fick upp våra gardiner på skenor i taket kan jag tipsa om detta inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!