Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Knockad!

Sent igår kväll satt jag och letade inspiration till mina inlägg inför advent som jag sitter och förbereder till er och snubblade över denna magiska bild hos Jotex. Den ingår i kampanjen White party och jag kände bara att jag måste dela den med er redan nu. Om sanningen ska fram blev jag som rubriken lyder helt knockad. Det är framförallt två saker som gör mig totalt mållös – bordet & soffan! Om vi börjar med soffan, hur fin är den inte? Tycker kvalitén på tyget ser helt perfekt ut, så där lagom matt sammet och inte för glansigt, utan precis som jag vill ha det. Har sett produktbild på soffan tidigare men då inte alls fastnat på samma sätt då den där upplevdes mycket varmare (gulare) i tonen. Men efter att ha sett soffan i miljö så är jag kär! Sedan har vi bordet, oj oj oj vad snyggt. Perfekt budgetalternativ till alla er som drömmer om det (svindyra) från Knoll. Vi har ju själva ett glasbord med silverfärgat underrede hemma, så för oss blir det inget byte. Men däremot hittade jag lite andra bord i samma stuk och nr 1 nedan skulle absolut kunna vara ett fint sidobord här hemma.

  1. HÄR
  2. HÄR
  3. HÄR
  4. HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för ett suveränt tips! Passar det första bordet (som ser ut att vara i mässing) att stå bredvid ett soffbord i glas med silverfärgat underrede tycker du?

    Terese 2018-11-15 11:37:30
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!