Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vårt vardagsrum

Jag fick en kommentar i veckan om en önskan att jag skulle visa bättre bilder på vårt vardagsrum och specificera inköpsställe på alla prylar. Idag tänkte jag därför besvara denna önskan med ett par bilder jag knäppte för några veckor sedan när solens strålar hade letat sig in här.

 • Våra gardiner är köpta på Hemtex. HÄR kan ni läsa ett inlägg om dem.
 • Soffbordet är från Eilersen. Ellos har ett budgetalterativ.
 • Mattan är från Mio. Modellen heter Feel och färgen silver.
 • Soffan har jag faktiskt designat själv för Sleepo.
 • Puffen är från Åhlens.
 • Tavlorna är från Desenio.
 • Den syns dåligt på dessa bilder, men vi har en golvlampa från Flos vid sidan av soffan.

Så till detaljerna…

Hoppas ni fått svar på era frågor, annars är det bara att lämna en kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Är det mörkgrå eller bara grå som du har på gardinerna? Jag ska flytta till en mini etta på 30kvm, där både kök och vardagsrum är ett enda rum. Vilken färg tycker du jag ska ha på gardinerna? Det är vit tapet och har en lite mörkare grå soffa:)

  Therese 2018-03-15 17:48:59
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Det är inte mörkgrå utan (ljus)grå 🙂 Helt ärligt så tycker jag faktiskt att vita gardiner är väldigt fint! Särskilt om man bor litet. Ljusa färger förstorar ju 🙂 Men annars är jag väldigt nöjd med mina!

   emelieekman 2018-03-15 22:38:06
   Svara
 • Jag älskar verkligen soffan! ? vet du om den kommer in i lager igen? Hittar inte den på hemsidan längre 🙁

  Amalia 2018-03-15 07:05:03
  Svara
  • Svar på Amalias kommentar.

   Soffan har utgått ur sortimentet enligt Sleepo själva

   S 2018-03-15 17:00:48
   Svara
   • Svar på Ss kommentar.

    Märkligt! Jag pratade med min kontakt där senast vid lunch idag och då sa hon att den bara tillfälligt var slut. Om du är intresserad tycker jag at du ska kolla igen 🙂

    emelieekman 2018-03-15 22:36:23
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!