Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Önskelistan i september

Så har vi nu gått in i september och årets första höst-månad. Jag har lite av en identitetskris mode-mässigt nu när svala sommarklänningar ska bytas ut mot stickade tröjor och kostym. Hemma har jag inte riktigt lyckats kanalisera mina visioner på inredningsfronten till prylar. Men här är 8 vackra ting som jag drömmer om just nu.

 1. Är det bara jag som känner att jag inte har någonting att sättaa på mig om mornanarn när man ska iväg till jobbet? Jag antar att det beror på att man faktiskt glömt vad man har  höstgarderoben och istället står och sliter bland sommarkläderna. Den här koftan tror jag skulle vara en räddare i nöden dessa dagar. Dressad i ett naffs. Finns att klicka hem HÄR.
 2. En dröm-lampan sedan länge – Kizu från New Works som nu faktiskt är påväg hem till mig. Finns att klicka hem HÄR.
 3. Måste-kappa i höst. Herre vad fin. Jag har min svarta från Max mara men denna skulle komplettera den fint. Gillar färgen och att den går att knyta i midjan. Finns att klicka hem HÄR.
 4. Skulle vilja he en grå eller beige väska och tycker den här från Celiné är en perfekt nyans någonstans där emellan. Drömma får man!
 5. Favoritblomma på hösten <3 Fick fina snitthortensior av en vän för över två veckor sedan som fortfarande står helt magiskt fina i sin vas här hemma. SÅ tacksamma.
 6. När sovrummet är klart ska jag unna mig ett favorit ljus i doften Mimosa från Diptyque. Finn att klicka hem HÄR.
 7. Mer coffee table books åt folket. Denna får gärna pryda vardagsrumsbordet tillsammans med höstens hortensior. Finns att klicka hem HÄR.
 8. Hej finaste höstbootsen! Mina favoriter från Other Stories är helt slut. Ska klicka hem dessa från Rizzo innan de säljer slut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  vart kan jag hitta den beiga kappan, länken funkar tyvärr inte.. kappan är verkligen superfin så skulle gärna vilja veta.

  Hälsningar
  Alexandra

  alexandra isaksson 2018-09-05 13:21:13
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!