Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mini-croissants och frihet

Åh vad jag gillar att stiga upp tillsammans och äta frukost ihop med min pojkvän. I veckan hade jag ett möte med arkitekter på morgonen och det blev en omväg att sitta och åka till kontoret innan. Jag passade då på att unna mig frukost framför nyhetsmorgon och lite jobb hemma på morgonen istället för att skynda in till stan. Mycket mer effektivt. Jag önskar verkligen att min vardag var mer flexibel. Ett av mina långsiktiga mål i livet handlar om frihet och balans där en viktig pusselbit kommer att vara hur jag själv kan styra just min arbetstid. Jag vet att det inte är något som kommer bli aktuellt idag eller imorgon, men ett långsiktigt mål jag strävar efter…

Mini-croissants, smoothies och kaffe. Dröm-frukost!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!