Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Höstnyheter hos Mio

Snyggt matbord och stolar till pangpris.

Älskar soffbordet & taklampan.

Magiskt fint soffbord. Så snyggt med flera plan som man kan dekorera med fina böcker och detaljer.

Foto: Mio

I förra veckan damp det ner ett härligt pressutskick från Mio i inkorgen och nu i helgen släpptes nyheterna på hemsidan. Mustig sammet och mycket mässing och visst ser man att matplatsen ovan är inspirerad av Gubis beetle med tillhörande bord?

Så här skriver Mio själva om sin kollektion.

Lyxigt, klassiskt, modernt, jordnära och exklusivt. Hösten hos Mio är eklektisk på ett härligt sätt. Materialen är mjuka som sammet eller hårda som marmor och kalksten, färgerna är varma eller kalla i tonerna. Valbarhet och skräddarsytt är något som Mio alltid eftersträvar. Och riktiga möbler och inredning till den pris- och kvalitetsmedvetna konsumenten.

Nedan hittar ni några favoriter ur kollektionen.

 1. HÄR
 2. HÄR & HÄR
 3. HÄR
 4. HÄR (ska köpa hit hem)
 5. HÄR
 6. HÄR (Gillar dessa med svart underrede mest!)
 7. HÄR
 8. HÄR
 9. HÄR & HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Många fina grejer men en del snarlika designoriginalet.. Stolen ser ut som den klassiska Beetle från Gubi och taklampan är ju inte helt olik Tage från c/o Bankeryd/Pholc. Lite synd också att inget är äkta mässing utan i de flesta fall ”mässingsfärgat” borstat stål.
  Jag håller mig till originalen och creddar ursprungsdesignern men det är ju upp till var och en.
  PS. Kudden var fin.

  mattias 2018-08-21 21:22:45
  Svara
  • Svar på mattiass kommentar.

   Hehe ja exakt som jag skrev är de ju lika Beetle som faktiskt vi har hemma 🙂 Gillar också original bäst såklart, men alla har ju inte möjlighet och då är det bra att det finns alternativ. Tycker heller inte stolarna är rena kopior utan har en twist 🙂

   emelieekman 2018-08-21 23:03:15
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!