Godmorgon…

Är det inte typiskt, jag vaknade vid 06 idag och kunde absolut inte somna om. Nu har jag stigit upp och gjort mig sjäv en kaffe och tänkte jobba lite med bloggen innan min bättre hälft stiger upp. Knäppte precis bilderna nedan och jag inser verkligen att jag behöver ett nytt objektiv till min (killes) kamera. Detta är ett porträttobjektiv (tror jag det heter?) och behöver ett som inte är så inzoomat så att jag kan fota mer av helheten och inte bara detaljer här hemma.

Bok ”A frame for life” HÄR, Bok ”Helmut Newton” HÄR, Vas Skruf HÄR, Fat Jonathan Adler HÄR, Bord Eilersen HÄR, Matta Classic Collection HÄR, Glaskula från Ellos HÄR, Ljuslyktor (egentligen glas) Svenskt tenn HÄR, Ljustake ”Kulan” Svenskt tenn HÄR, Ljusstake ”Ascot” HÄR.

Idag tänkt vi nog åka ut till landet en sväng. Tror det ska bli helt okej väder. När vi beställde ny säng hit hem (som ni ju inte fått se ännu) fick jag nys om en modell som heter Ester beds som jag blev sugen på till vår stuga på landet. Lockas av framförallt av den korta leverenstiden och att den ska gå att reglera efter vikt/sovställning. Ska dit och mäta så att en 160 säng verkligen får plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!