Månadens önskeinlägg: Vår matplats

God morgon onsdag! Tänka sig att det redan är onsdag(!). Det här med kortvecka gillar man. Min krispiga tulpanbukett har fått ta plats på vårt matbord. Kände att den här delen av lägenheten också förtjänade lite kärlek. Jag har fått så mycket frågor kring vår matplats och inköpsställen så därför tänkte jag att Månadens önskeinlägg skulle få svara på just detta…

Stolar från Gubi köpta hos Vasahem. Lampa från Flos från Belysningsdesign. Vas från Marimekko köpt hos Sleepo. Ljushållare från Klong. Gardiner från Hemtex. Sist men inte minst – bordet är från min pojkväns gamla lägenhet men vi är sugna på ett ovalt likt detta för att kunna sitta fler runt bordet.

På tal om matplats så vill jag tipsa om detta inlägg där jag tipsar om vad som kan vara bra att tänka på när man köper stolar och det här där jag ger några goda råd kring valet av bord.

Är ni sugna på samma stil men till en lite billigare peng tycker jag att ni ska spana in kollaget nedan.

 

 1. HÄR (HUR fin?!)
 2. HÄR 
 3.  HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej,
  Vad är det för golv ni har hemma? Ser väldigt snyggt ut.

  Kram
  Maria

  Maria 2018-04-04 17:35:57
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!