Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt 2017

Det har blivit lite av en tradition att jag genom en lista summerar det gångna året. Jag minns att jag förra året skrev att jag trodde att jag skulle se tillbaka på 2016 som året jag blev ”vuxen” i och med att jag tog examen och började jobba heltid. År 2017 jobbade jag som aldrig förr. Otaliga nätter på konoret och ännu fler hemma vid köksbordet där jag skött bloggen. Jag är stolt över att kunna kombinera 34kvadrat med mitt vanliga jobb, men oj vad jag har slitit. Dessutom har jag blivit sambo på riktigt, nu äger jag och min pojkvän en ny lägenhet tillsammans. Så stort! Hur som helst, här kommer listan för år 2017.

Vilka länder besökte du?

2017 hade jag den ynnest att få besöka hela åtta länder – Spanien, Italien, Grekland, Kroatien, USA, Canada, Kina och Vietnam.

Vi på började år 2017 på Gran Canaria med min pojkväns familj.

IMG_9313 (2)

I juni åkte vi till Italien och Gardasjön. Förmodligen årets mysigaste och romantiska resa! Älskar Italien…HÄR kan ni läsa mer om den resan.

I slutet på juli var det dags för den årliga resan till Mykonos. Jag och två av mina bästa vänner lurade med oss våra pojkvänner dit. HÄR kan ni läsa mer om den resan.

I slutet på augusti åkte jag till Kroatien med jobbet. Vi var i Hvar. Magiskt fint!

I novemer bokade vi en spontan-resa till USA för att hälsa på Jacob & Sanne i Buffalo. Vi började med några dagar i NYC för att sedan resa vidare till Buffalo där de bor under vintern eftersom att Jacob spelar hockey där. Vi gick såklart på en match och Sanne tog med oss över till Canada eftersom att Buffalo ligger så nära gränsen. Vi besökta Nigarafallen och gick loss på outleten. Vid den här tiden hade jag jobbat så intensivt i så många veckor med knappt någon sömn, så att få resa bort var verkligen så välbehövligt just då.

Central park är magisk på hösten.

Älskling bjöd mig på The River Café <3

Brunch på bästa Buvette.

Hockey i Buffalo!

Outlet shopping i Canada.

Matchande tjejer vid Niagarafallen.

Nu i december bjöd min kille med mig till Hong Kong. Vi utökade resan med att även boka in en vecka i Vietnam där vi fick känna sanden mellan tårna och solen värma våra vinterbleka kroppar. Så härligt! Vi passade även på att besöka Cu Chi tunnlarna i Vietnamn – en historisk stridszon. ”Cu Chi tunnlarna” är ett otroligt stor underjordiskt tunnelsystem som ursprungligen sträckte sig ända från Ho Chi Minh City till den kambodjanska gränsen.

Är det något du saknade år 2017 som du vill ha år 2018?

Balans. I början av året var jag mycket duktigare på att få ihop livspusslet med jobb, träning, vänner & familj. Något jag helt tappade mot slutet. Jag vill tillbaka till mer balans.

Finaste du köpte år 2017?

Vår lägenhet såklart!

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?

4 september – då fick vi äntligen nycklarna till vår lägenhet som vi längtat efter så mycket!

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Jag är väldigt stolt och tacksam över alla fina samarbeten jag har fått göra med olika företag under året! Tack till alla er. Tycker bland annat det med Nespresso, Kone och Natural Care var väldigt roliga och givande.

Event som jag höll i tillsammans med Natural Care i höstas.

Och din största framgång privat?

Att jag och min pojkvän vågade släppa taget om det gamla, sälja våra lägenheter för att köpa något tillsammans där vi nu kan bygga en gemensam framtid.

Vad spenderade du mest pengar på?

Oavkortat resor! Bortsett från vårt boende såklart…

I en hängmatta på Phu Quoc!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Gud va svårt… Despacito! Och Zara Larsson, minns t ex att jag hade Symphony på repet en hel natt på kontoret haha…

Årets hemnet-favorit?

Eftersom att jag sålde min lägenhet på 34kvadrat i våras så täckte jag vara så fräck och utse min egna lägenhet till årets favorit i mina ögon. Jag sålde verkligen i precis rätt tidpunkt innan marknade började svaja…skönt!

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?

Min pojkvän väckte mig med paket & frukost på sängen och sedan överaskade han mig med ett mysigt dygn ute på segelarhotellet på Sandhamn. Som om inte det vore nog ordnade han också en överaskiningsbrunch med mina vänner på söndagen.

Vem saknade du?

Alla vänner som befinner sig på olika platser runt om i världen och de som lämnat jordelivet <3

Vad är du mest stolt över?

Att 34 kvadrat för andra året i rad är en av 10 bloggar som blivit nominerad till Årets inredningblogg av Elle Decoration. Ett väldigt fint kvitto på att det jag skapar här inne och i mina övriga kanaler inspirerar. Hur det än går är jag väldigt stolt över att vara en av kandidaterna, det är ingen dålig samling inredningsbloggare som är nominerade precis.

På Elle Decoration Awards 2017. Ser fram emot galan i februari igen!

Favoritbild från ditt hem från år 2017?

Så svårt att välja en… men jag gillar jag den här väldigt mycket!

Vardagsrummet i vår nya lägenhet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!