Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En ödmjuk förfrågan – vill ni nominera mig till Årets Inredningsbloggare 2018?

Förra året nominerade ni mig till Elle Decorations pris Årets inredningsbloggare 2017.

Jag har knappt ord till att beskriva hur fantastiskt rörd och tacksam jag blev och fortfarande är för att så många av er tog er tid och gick in och nominerade mig. Att bli nominerad betyder otroligt mycket för mig och var ett kvitto på att ni faktiskt gillar det jag gör och skapar här inne. Återigen TACK bästa ni <3

Precis som förra året så kommer Elle Decoration dela ut ett pris för årets inresningsbloggare under Elle Decoration Design Awards. Vinnaren röstas fram av folket, vilket betyder att alla som vill får lov att nominera sin favorit. Jag skulle såklart bli fantastiskt glad om ni ville nominera 34 kvadrat igen!

Jag på grönamattan under Elle Decoration Awards förra året 🙂 Vill sååå gärna uppleva den här kvällen igen!

Sedan jag startade 34 kvadrat för drygt fyra(!) år sedan har min filosofi varit att alla ska kunna att skapa sig ett mysigt hem där de trivs oavsett storlek på boende eller plånbok. Det är därför viktigt för mig att fortsätta att tipsa om prisvärd inredning, komma med compactliving-tips och samtidigt inspirera och våga drömma stort. Vid sidan av mitt vanliga jobb lägger jag ner många många timmar av min lediga tid på den här bloggen och jag älskar det, men samtidigt är det en stor uppoffring. Så OM ni gillar min blogg och tycker att min instagram är inspirerande och känner för att nominera mig och samtidigt ge mig en liten födelsedagspresent (jag fyller år imorgon :D) får ni hemskt gärna surfa in på Elle Decorations hemsida och nominera mig HÄR! Det skulle betyda så enormt mycket för mig.

Mellan 1 och 15 oktober kan man nominera sin favoritbloggare till priset och vill ni nominera lilla mig så gör ni det HÄR (länk)

Trevlig helg finisar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!