Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACK! 34 kvadrat är nominerad till Årets inredningsbloggare 2017

elle decoration årets inredningsbloggare 34 kvadrat

Äntligen får jag berätta för er och tacka er för nu är det officiellt, 34 kvadrat är finalist och nominerad till Årets inrediningsbloggare i Elle Decoration Design Awards 2017!

Jag är både tacksam och lycklig, men framförallt smickrad och väldigt väldigt ödmjuk. Tänka sig att lilla jag får ingå i det här gänget med begåvade kvinnor som jag själv ser upp till och inspireras av dagligen. Det är så att jag måste nypa mig i armen. Tjoho vad glad jag är!

bloggare_finalist_logga

Utan er mina fina läsare hade detta inte varit möjligt, tusen tack till alla er som nominerade mig! Nu är jag i final med 10 andra begåvade tjejer och vill ni fortsätta att stötta 34 kvadrat och om ni tycker att jag är en värdig vinnare får ni såklart hemskt gärna rösta på mig HÄR (länk).

Stor kram till er finisar!

Nu håller vi tummarna för att Hillary kammar hem det här i natt. Natti natti <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grattis! Lycka till. (Klippte mig hos Camilia som berättade att du gjort dig ett namn i bloggosfären, så jag reagerade då jag såg ditt namn bland de tio.) /gamla fröken Monica

  Monnah 2016-11-13 07:20:00
  Svara
 • Stort GRATTIS fina du, bra jobbat!!

  Kram Anette

  Inredningshjälpen 2016-11-09 16:41:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!