Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Emelie Ekman – 34 kvadrat

Välkomna till 34 kvadrat!

Jag som driver bloggen 34 kvadrat heter Emelie Ekman. Jag är en 25 årig tjej som har ett genuint intresse för inredning. Dessutom brinner jag för bostäder och är därför sjukligt besatt av bostadssajten Hemnet. Jag är utbildad ekonom och fastighetsutvecklare vid KTH och arbetar på ett bostadsutvecklingsbolag. Idag bor jag i en liten lägenhet på trettiofyra kvadratmeter (därav bloggens namn) i mysiga Midsommarkransen här i Stockholm. Jag drömmer dock om att en dag få inreda min egna ljusa sekelskiftesvåning med stuckaturer, takrosetter, kakelugn, vackra trägolv och pardörrar med snirkliga dörröverstycken.

Bloggen 34 kvadrat var från början en plats där jag samlade idéer och inspiration till min egna lilla 1a. Idag har bloggen vuxit till något mycket större där jag bland annat bjuder på inredningsinspiration i form av compact living tips, drömhem och tipsar om inredningsdetaljer till budget pris. Genom att dela med mig av inredning jag gillar hoppas jag kunna inspirera och väcka idéer hos er som kikar in här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!