Min helg

Hur helgen inleddes fick ni ett smakprov på redan i fredags. Solen sken och det var omöjligt att inte känna lycka och vårkänslor i kroppen på väg mot kontoret.

Jag och min kollega Malin åt lunch på Lilla Ekot.

Passade även på att smita in på Nordiska galleriet eftersom att vi var i krokarna. Finns så mycket fint!

När arbetsdagen var slut hade vi en liten AW på kontoret. Tjejerna hade dukat fram massa gott plock.

Min pojkvän var hos Sanne & Jacob så jag gick och mötte han där och sa hej innan vi tog bilen hem mot Nacka. På väg hem stannade vi på Panevino & handlade fredagspizza.

När vi kom hem kröp vi upp i soffan med vår Pizza och tittade på Tårtgeneralen. Jag slocknade innan klockan slagit 23. En fredag precis i min smak!

I lördags kom min svärmor hit och hämtade upp mig för en sväng till handelsträdgården på jakt efter blommor till balkongen. Vi slog till på penséer, pärlhyacinter och små påskliljor som vi planterade i våra balkonglådor. Mamma och pappa var här och lämnade ett olivträd som de haft på altan i villan så nu är det riktigt grönt ute på balkongen. Nu fattas bara lite nya textiler sen är vi redo att inta våren där ute!

I söndags hade vi bjudit in vänner hit hem för en mysig frukost. Vi drack kaffe, busade med barnen och hängde nästan hela dagen. Så mysig söndag!

 

Mer bilder från vår frukost kommer imorgon – håll utkik!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!