Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En fredagslista

Snodde den här fredagslistan från Linn. Så mysigt att sammanfatta vardagen med en liten lista. Kanske ska bli en stående punkt här på bloggen? …om ni gillar formatet vill säga ?

Vad lyssnar du på idag?
Maria skickade Maggios nya singel till mig i morse. Kurt Cobain som Veronica Maggi och Jocke Berg har skrivit tillsammans går därför på repet i mina hörlurar idag.

Vad har du på dig idag?
Nya kostymbyxor från Zara med slits fram (älskar dem!), svart kavaj, cashmeretröja från Wera.

Vad är du på för humör idag?
Trots att min förkylning verkar ha blossat upp igen (vaknade med en tjock hals i morse igen och huvudvärken from hell igår – när ska den här förkylningen släppa taget?) så är mitt humör lika strålande som vädret ute. Det är vår i luften och då kan man inte vara annat än lycklig!

Blå himmel & strålande sol i väntan på båten i morse.

Helgens planer?
Njuta av vårvädret! I morgon tänkte jag försöka börja göra vår-fint på balkongen. På söndag har vi bjudit över vänner på frukost och sedan hoppas jag att jag tillåter mig tid till återhämtning så att jag kan vila upp mig för att bli helt frisk!

Måste läsa på vilka blommor som tål frost. Men tänker mig något likt ovan till balkonglådorna?

Vad var det roligaste som hände den här veckan?
Att jag fick in ett samarbete med ett stort internationellt företag. Nyp mig i armen vad kul det är när bolag kommer tillbaka och vill jobba med mig igen för att de är så nöjda med våra tidigare jobb ihop. Extra kul är det såklart när man verkligen själv ÄLSKAR produkten.

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
Som motpool till det jag nämnde ovan har jag också fått ett besked som rent ut sagt gör mig förbannad. Utan att hänga ut någon eller några känner jag mig nästan lite lurad och framförallt besviken. Med- och motgångar denna vecka med andra ord, men jag antar att det är så livet är… Det gäller bara att inte fastna i det negativa utan fortsätta jobba hårt 🙂

Veckans fundering?
Jag funderar mycket på att jag måste bli bättre på att stanna upp och leva här och nu. Jag befinner mig på en plats i livet just nu där jag egentligen trivs rätt bra men ändå stampar otåligt för att få ta nästa steg. Den här gången ligger inte startskottet för den nya resan i mina händer och jag gissar att det är därför jag nästan spricker av längtan att få komma vidare. Jag vill bara trycka på play och gasa samtidigt som jag vet att jag måste ha tålamod. Det är för det bästa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!