Wish list

Åh vad jag saknat att sväva iväg och skriva ihop de här små ytliga önskelistorna varje månad. Materialla ting jag drömmer om just nu…

 1. Vi behöver någonstans att hänga kökshanduken i köket och har fastnat för kroklisten Epoch från Menu. I samma serie finns en hylla och jag funderar på att placera dessa på en vägg i köket men kanske i samma längd (50 cm) och inte olika som på bilden. Såg att dessa var nedsatta nu under Black Week hos Länna Möbler så kanske blir det ett köp!
 2. Vi är i behov av en vedkorg där vi kan förvara ved till öppna spisen. Jag har sedan tidigar eldstället Port från Ferm Living och funderar därför på en vedkorg i samma serie. Även dessa är nedsatta just nu.
 3. Min dröm-fåtölj… Behöver inte skriva mer än så tror jag.
 4. Jag har två julstjärnor i serien Oslo i storlek 60 cm från Watt & Weke från förra lägenheten. Jag funderar därför på att komplettera med två i storlek 80 cm och ha alla fyra i våra stora fönster i vardagsrummet. Dessa är också nedsatta hos Nordic Nest.
 5. Klickade precis hem den här från Artilleriet (ett lite tjockare magasin som funkar utmärkt som ”coffee table book” men till bråkdelen av priset av en inbunden bok).
 6. I samma order slog jag till på fyra kanalhus. Finaste små ljuslyktorna som jag tänkte börja samla på och skapa min egna lilla vinterstad. Så fint julpynt som jag nästa år kan ”tjuvstarta” med redan innan första advent, de känns ju inte FÖR juliga 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!