Hemma-kontoret är färdigt

Jag får inte betalt för att publicera det här, men eftersom jag haft en samarbete med Rowico på Instgaram så väljer jag att reklammärka.

Ni som följer mig på instagram har redan sett att vi numera har ett eget litet hemma-kontor i villan. Redan när vi köpte huset hade vi en tydlig vision för vad vi skulle göra med rummet på övervåningen med fönster från golv till tak ned mot vardagsrummet, vi ville skapa ett arbetsrum, en lugn och kreativ plats där vi kan arbeta ostört hemifrån.

Istället för ett traditionellt skrivbord valde vi att ställa ett vanligt matbord mitt i rummet. Här får vi båda plats om vi vill och vi har fin utsikt ned mot vardagsrummet. Samtidigt kan jag också använda bordet som ett projektbord när jag skapar materialla moadbords eller fotar content. Alla möbler här inne kommer från Rowico Home.

Efter pandemin har möjligheten att arbeta mer hemifrån öppnats för många. Jag jobbar för det mesta inne på kontoret i stan, men vissa dagar jobbar jag numera härifrån. Jag älskar det!

Pins, linjal och liten svart vas från Zara Home. Block (att göra), skrivbok och pennburk från Bookbinders design. Bricka i trä från Cervera.

Skrivbordslampan kommer från Zara Home.

Anslagstavlan har jag gjort själv. Lovar att dela hur jag gjort i helgen.

Den här bokhyllan i ek är en favorit. Här finns plats för både pärmar och fina vaser som annars bara samlar damm i något skåp när de inte används.

Jag försöker skapa en råd tråd i hemmet och detaljer i ek plockar upp vårt ekkök så fint tycker jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jättefint! Är det färgen sand på dina saker från Bookbinders?

    Jennie 2022-11-27 16:44:44
    Svara
  • Åh det blev såå snyggt 👌🏻

    Anki 2022-11-18 17:15:34
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!