Jakten på det perfekta soffbordet

Jag letar febrilt efter nya soffbord hit hem. Ja, ni läste rätt. Soffbord i plural. Jag dras just nu till rundade former, trä och gärna lite ”knubbigt” intryck. Samtidigt tycker jag det avskalade och mer eleganta passar väldigt fint hemma. Tänk kalksten i kombination med ek. Här är lite inspo-bilder från min Pinterest-pärm märkt ”soffbord”…

Bilder från min Pinterest.

Här nedan har jag listat några av mina favoriter jag hittar i butik just nu…

1.Soffbord Menu // 2. Soffbord Soffa direkt // 3. Soffbord Soffa direkt // 4. Soffbord Soffa direkt // 5. Soffbord Soffa direkt // 6. Soffbord Soffa direkt // 7. Soffbord Massproductions // 8. Soffbord Jotex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kan varmt rekommendera soffbord med kant som går upp när du har småbarn.
  Mycket praktiskt även när de senare sitter med sina 10-åriga kompisar och spiller ut läsk/saft på soffbordet när de tittar på en film. Även de 18-åriga som tappar colaglaset. 😉

  Carolina 2022-11-12 17:39:53
  Svara
 • Hej! Wow så snygga soffbord du tipsat om 😍 helt i samma stil som jag söker med!

  Ville bara tipsa om ett företag jag känner som gör bord man kan måttbeställa osv! Superfina lite i den raka stilen du tipsade om här ärvderas soffbord. Spana in Modly.se

  Tyra Matsdotter 2022-11-09 21:22:38 http://calixter.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!