En hyllning till vår resevagn

När vi skulle till Mallis och fira min mammas 60-årsdag beställde vi resevagnen Nuna Trvl hos Babyland (alltid så sjukt snabba leveranser – tidsoptimisten i mig älskar!) och jag måste bara få hylla den! För fybubblan vad den har varit bra i sommar, inte bara under resan till Mallorca utan den har används väldigt flitigt även här i Sverige.

Den är superenkel, alltså verkligen SUPERENKEL att fälla ihop och väldigt liten och kompakt ihopfälld och därför har det varit så smidig att ha med den i bilen (utan att den tar upp hela bagageutrymmet. Väskor, matkassar och annat får lätt plats bredvid). När vi flög fick vi ha med den som handbagage (alla flygbolag har dock olika regler kring tillåtna mått, så kolla upp vad som gäller er). Otroligt skönt att slippa checka in den och att ha tillgång till vagnen under hela resan, även på flygplatsen. Vårt flyg hem var t ex försenat nästan 3h, så då kunde Sigge sova i sin vagn, trots att vi var incheckade.

För att vara en resevagn upplever vi den också otroligt lättkörd och rubust. Med det sagt använder vi fortfarande vår Cybex Priam när vi ska gå längre promenader och särskilt här ute i Nacka om vi väljer att promenera mer i naturen.

Ett annat plus är att den har suflett med UPF 50+ vilket ju är kanon på utlandsresan och sommaren. Vi kompletterade dock med UV-filt/parasoll.

Som sagt – otroligt smidig liten vagn som jag varmt kan rekomendera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!