Augusti-önskningar

Augusti lider mot sitt slut och även fast det känns långt bort dessa varma sommardagar så lurar hösten runt hörnet och jag måste erkänna att jag faktiskt längtar lite. Sommaren har varit helt fantastisk men nu vill jag lägga tid och kraft på hemmet. Boa för en mysig tid inomhus. På önskelistan just nu finns därför följande…

  1. Här pratar vi SNYGG vattenkokare. Denna skönhet från Alessi får mer än gärna stå framme på köksbänken. Ni hittar den hos Artilleriet HÄR.
  2. Det pågår en övertalningskampanj här hemma avseende denna fåtölj från &tradition. Otrolig om ni frågar mig. Både snygg och så så skön.
  3. Ni vet att jag samlar på vaser sedan flera år tillbaka. På senaste tid är det dock vackra skålar som fångar min uppmärksamhet. Det här är min senaste kärlek. Älskar formen. Från Menu och dessutom på kampanj just nu!
  4. En golvlampa som varit slutsåld sååå länge som kommit in i lager igen är den här fina från Zara. Jag stod inte ut att vänta, så jag gick faktiskt och köpte ”originalet” från Lumina, men till en helt annan prislapp… Vi har dock några rum att inreda och gillar verkligen den här modellen, så det kan bli ett köp av denna också.
  5. Kan inte få denna från mina tankar vilket brukar vara ett tecken ni hittar den hos Ellos HÄR.
  6. Så fina skor med så där lagom hög klack. Ni hittar dem hos &OtherStories HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, du inspirerar verkligen med dina tips.
    Tack för det!
    Är det dom skorna du har själv?
    Har för mig att jag sett några liknande som du hade & jag tyckte att de var så klassiska och snygga.
    Ha en bra kväll!

    Anna 2022-08-24 20:31:52
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Tack snälla! Mina skor är från Zara. Såg att de fanns inne i butik i beige 🙂 Dessa liknar dessa men är i ”skinn” och de från Zara i tyg 🙂 Ha en bra kväll du också!

      emelieekman 2022-08-29 20:33:52
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!