Våra uteplatser

Redan i våras skrev jag och berättade för er om våra planer för uteplatsen. Vi drömde om sommaren i vårt nya hus – och nu är vi här! Precis som planerat valde vi att fokusera på våra uteplatser lite extra redan första tiden för att verkligen kunna njuta av huslivet redan från start. Vi hade ju den stora turen att flytta in nu, precis under den blomstrande sommaren. Hela första helgen i huset fixade vi och donade utomhus och nu har vi skapat våra små oaser. Jag gissar att ni kanske är nyfikna på resultatet?

Här ser ni vårt poolområde där vi valde att placera en stor loungegrupp för att kunna bjuda över många vänner på soligt poolhäng. Modellen heter Ankarsvik och kommer från SENSUM. Gillar den längre delen där man verkligen kan ligga och slappa varma dagar, men också använda som sittyta när man är många. På sikt kommer vi också investera i ett par rejäla solsängar och parasoll hit ut. Det blir riktigt hett soliga dagar.

Till nästa sommar ska vi fixa med planteringar och stenläggning, men i år får krukväxter göra jobbet. Jag känner mig så nöjd med denna soffgrupp. Perfekt både för återhämtning och umgänge.

På altanen på baksidan i kvällssolen har matgruppen Eksjö fått ta plats. Otroligt nöjd även med den. Designen är så snygg. Jag fick frågan på instagram om komforten påverkas av de låga ryggstöden och det var inget jag tänkt på, men var så klart tvungen att känna efter lite extra eftersom frågan dök upp, men tack vare de sköna dynorna uppfattar man inte att ryggstödet skulle vara lågt.

Jag förespråkar att försöka skapa en röd tråd genom hela hemmet, där även uteplatserna är inräknade, och det tycker jag vi är på god väg att göra. Båda möbelgrupperna passar stilen på huset och den inredningsstil vi valt. Jag älskar de svarta detaljerna på stommen tillsammans med träelementen i teak som mjukar upp samt de ljusa dynorna. Material och färger som kommer igen även inomhus i vårt fall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!