Inflyttade i villan

Hej vänner! Så länge sedan jag kikade in här, så jag kände att en liten uppdatering verkligen är på sin plats. Sedan sist vi pratade har det varit intensiva veckor. Vi är nu äntligen inflyttade i vårt HUS(!) vilket såklart känns helt fantastiskt. Vi är inte på långa vägar färdiguppackade utan väggarna kantas fortfarande av flyttkartonger och de flesta av rummen ekar tomma på möbler. Med en liten 1-åring hemma med massa spring i benen får man inte mycket gjort på dagarna. Vi skyndar långsamt och det känns skönt att bo in oss och känna efter hur vi vill ha det innan vi köper massa nytt. Trots att vi lever i ett litet kaos känns flytten helt rätt i magen. Vi trivs redan så bra och älskar området.

Ikväll lovar jag att bjuda på lite bilder från våra uteplatser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!