Flytt-veckan är här!

Nu är det inte många dagar kvar tills vi får sätta nycklarna i dörren och kliva in i vårt hus och börja göra det till vårt. Som vi längtar. Så här ser mina planer för veckan ut 🙂

Måndag: Jag har haft en produktiv dag vid datorn. Svarat på massa mail och signade idag något väldigt(!) roligt som ni kommer få ta del av väldigt snart. En dröm och ett mål jag haft som går i upplevelse.

Tisdag: Fokus på mitt lilla busfrö. Ska hänga med Sigrid och se till att komma ut på mina barnvagnspromenad med henne. Jag mår så bra av dem. En liten paus att bara andas och vara medan hon sover. Att ta tag i tvätthögen står också på agendan. Hinner vi blir det en tur in till söder för att kika på ett bord. Så skönt med egen bil här ute nu.

Onsdag: Börja packa ihop våra saker här ute på landet. Hänga och leka med Sigrid. Njuta av sista dagarna här. Ska eventuellt in till stan på en utförsäljning. Har spanat in ett fint sidobord som det ryktas om kommer vara nedsatt 60(!)%

Torsdag: Dagen med stort D. Jag kommer fortsätta att plocka ihop här ute på landet och busa med min lilla dotter. På kvällen får vi nycklarna till huset!

Fredag: Den stora flytt-dagen. Pandy (flytt-firman) börjar att tömma vårt magasineringsförråd på morgonen och jag gissar att första lasset rullar in till huset straxt innan lunch(?) där vi står och tar emot. Svärmor passar Sigrid så vi kan fokusera helt på flytten. Är orimligt taggad! Förhoppningsvis kan vi sova vår första natt i huset.

Lördag: I en drömvärld vaknar vi upp i huset. Sedan fortsätter vi att rodda. Familjen har lovat att komma förbi och hjälpa till. Mysigt!

Söndag: Flytt-temat med uppackning lär fortsätta…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur har det gått? Vi är så nyfikna!

    Frizz 2022-06-16 13:33:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!