En mysig dag med Jo Malone

I förra veckan var jag bjuden på ett så trevligt event med Jo Malone. Jag hade fixat barnvakt (tack svärmor!) och åkte med min sambo in till stan där jag sedan blev upphämtad i taxi för att bege mig ut till Smådalarögård. Ett magiskt ställe i Stockholms skärgård. Lunch, bad och spa stod på dagens schema. Och massa häng med bransch-kollegor förstås.

Hur fint dukat?

Efter lunchen gick vi ned till bryggan och bastun. Där fick vi dofta på Jo Malones limited-edition kollektion inspirerad av wild swiming och sedan vågade några av oss på ett bad i havet. Tack och lov att bastun var på!

Sedan unnade jag mig lite egentid i Spat och lite bloggande i baren efteråt innan taxin åkte mot stan igen.

Ser ni föresten att jag kapat av håret? Min svägerska på Salong at hjälpte mig med lite nya slingor och så klippte vi av säkert 10 cm. Så skönt!

Tack snälla Jo Malone och Presskontakterna för den här vardags-lyxen. Det behövde den här mamman.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!