Söndags-inspiration

Godmorgon från Värmdö! Vi bor fortfarande här hos mina föräldrar (deras landställe) i väntan på att få flytta in i huset. Helgerna här är så mysiga eftersom att mamma och pappa ofta kommer hit ut då. Sigrid får massa kvalitetstid med sina morföräldrar, vi får umgås, laga mysiga middagar och inte minst avlastning med Sigrid. Mina föräldrar tog precis med sig henne ut för en morgonpromenad, de skulle titta på hästarna i hagen här borta och sedan är det dags för lill-tjejen att ta sin första nap. Jag njuter av egentid med en varm(!) kopp kaffe och planera för inrendingen i huset. Jag trillade över de här fina visualiseringarna av Viktoriya Sreda. Jag tycker träelementen får en aningen mycket plats men den platsbyggda bokhyllan i trä ovan inspirerar mig massor (dold förvaring+öppna hyllpan). I like! Tycker även det var roligt att se att hon vågat blanda träslag.

Bilder lånade från behance.net

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!