Tankar i natten

Klockan slår snart midnatt och det är bara ljuset från min datorskärm och ljudet från mina fingrar som knapprar på tangentbordet som skvallrar om att någon faktiskt fortfarande sitter uppe vaken. Resten av huset sover sedan länge. Jag har fastnat på Pinterest och klickar mig bara djupare och djupare in i denna djungel av inspiration. Tankarna snurrar. Jag har så mycket ideér för vårt nya hus. Samtidigt känns varje litet beslut svårt att ta. Jag har svårt att navigera bland tankarna, ideérna och inspirationen. Vilka planer bör förverkligas och vilka ska fortsätta att vara just en god idé? Ena stunden sitter jag och funderar på vem jag kan kontakta för att bygga det där bordet jag så länge skissat på, för att sedan dividera med mig själv om vi ska måla om Sigrids rum eller inte. Jag funderar på hur stort arbetsrummet är, vilket bord och vilka stolar ska vi beställa till matplatsen och om en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet skulle vara fint, en i ek kanske? Hur blir det egentligen om jag blandar valnöt och ek? Hur ljus är soffan vi beställt? Jag hittar ett par otroliga krukor och planteringar inne på Zetas hemsida. Funderar över uteplatserna. Det hade varit så fint att bygga en pergola. Men inte nu. Det får bli absolut tidigast nästa sommar. Men var hittar man hållbara och robusta parasoll? För ett sådant behöver vi faktiskt redan nu i sommar… Så håller jag på. Snårigt och svårnavigerat minst sagt. Men samtidigt pirrigt, förväntansfullt och ROLIGT! Tänk att vi är fastighetsägare! Och att vi flyttar in i vårt egna HUS om drygt två veckor!

Nej, nu måste den här mamman släcka ned och göra resten av familjen sällskap. Känner jag min dotter rätt kommer hon vara mer än redo för en ny dag vid sexsnåret imorgonbitti. Det är hög tid för mig att säga god natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag älskar det, väldigt vackert

  Julia 2022-06-19 12:10:47 https://mejorcafetera.top
  Svara
 • Du har öga för inredning och det kommer bli så snyggt! Spännande också för oss som läser

  Frizz 2022-05-16 18:39:54
  Svara
 • Ja det finns något kreativt som är roligt i det. Men samtligt få landa i något så småningom är skönt också. Jag gillar era val av ek å ljusa färger ni valt😍
  Att blanda olika trä material tycker jag är jättefint! Om man har ljusa golv med ekmöbler till är ju så fint tex:-) hade dock inte vågat mig på för mycket eller för stora saker i något ytterligare mörkare trämaterial. Men få något detalj absolut ☺️
  Dina inspo bilder är ju jättefina!!🙏🎉 lycka till å glöm inte å njut ☀️

  Sofie 2022-05-16 17:16:25
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!