Första helgen i maj

I helgen var vi bjudna på Isac och Viktorias bröllop. Vädret var milt sagt si så där, men lagom till vigseln så började det spricka upp och vi fick njuta av ett magiskt fint brölopp och en vacker vårkväll. Så glad för brudparets skull!

Gifta! Så vackra!

Jag och min fästman. Det var så roligt att få träffa flera av min fästmans vänner som han hängde med i tonåren.

Maten var så god!

Gillade verkligen temat och färgskalan på bröllopet.

Eftersom att vi hade barnvakt hela helgen passade vi på att åka och kika på lite möbler etc till huset/trädgården.

I år kommer vi nog inte hinna ta tag i trädgården, men jag tänker att vi kan plantera lite träd och blomster i krukor på altanen/uteplatserna. De går ju att övervintra även till nästa säsong. Den här sommarn ska vi bara försöka landa och njuta av huset. Bo in oss och känna efter hur vi vill ha det. Skynda långsamt. Det bästa med att flytta till det här huset är att vi verkligen känner att det är ett livsprojekt, det är ingen stress att få klart allt på en gång, utan saker och ting kommer få växa fram med tiden. Huset är i sånt bra skick att (nästan) inget är någon stress att fixa heller.

Jag kikar mycket inrending på nätet, men det är också så viktigt att klämma, känna, provsitta och se möbler live. Jag blir dessutom SÅ inspirerad av att gå i inrendingsbutiker.

Fina detaljer och fin färgskala.

Sedan blev det hamburgare i Nacka strand på Funky Chicken Foodtruck. Har ni inte varit där redan – åk dit! Men varning för att det ofta är rätt lång kö…

Kaffe i solen!

Nu är vi tillbaka ute på mina föräldrars landställe igen. Jag och Sigrid hänger för det mesta här ute på dagarna medan S jobbar. I veckan har jag dock bokat in en playdate med kompisar i Nacka och på torsdag ska jag till frisören. Behöver en uppfräschning inför sommaren…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken vacker plats för ett bröllop, vart var det för ställe?
    Och din klänning…. Så fin! Varifrån?

    Anna 2022-05-10 18:21:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!