April april

Jag hann aldrig publicera min önskelista i april. Men bättre sent än aldrig?

 1. Jag är så sugen på att addera stora gröna växter i villan. Eftersom vi inte har några djupa klassiska fönsterbrädor tänker jag istället att vi kommer satsa på gröna träd stående på golvet i krukor. Ni hittar denna växt här hos Jotex. Hade ingen aning om att de har växter!
 2. Vi kommer med största sannolikhet behövs ett vitrinskåp för att få plats med vår glas och porslinssamling. Jag har fallit för det här skåpet från Menu som bland annat finns hos Nordic Nest. Älskar kombon trä och räfflat glas. Wow.
 3. Vi går från 3 rok till 8 rok vilket gör att vi i dagsläget står utan mattor i många rum. Vad tror ni om denna t ex i vardagsrummet? Ni hittar den hos Nordic Nest.
 4. Jag har definitivt köpstopp när det kommer till vaser. Jag gjorde mig av med en hel drös innan vi flyttade. De här från Cooee Design seglar, trots köpstopp, upp på min önskelista

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!