Dop och 1-årskalas för vår Sigrid

I måndags fyllde vår lilla dotter 1 år. Tänk att du funnits hos oss i ett helt år. Det har gått så fort, samtidigt som det ibland är svårt att minnas hur livet var innan dig, du var så självklar redan från start. Jag älskar att följa din utveckling och trots att jag ibland vill stanna tiden för att den är så fin just precis nu, är jag också så nyfiken på framtiden med dig. Jag är så tacksam för alla lärdomar och insikter som kom med dig. Jag är stolt över den personen jag har blivit och vill vara med dig. Tack Sigrid för att du har fått mig att förstå vikten av självrespekt- och självkärlek. Att lyssna inåt, att omge mig med människor som gör mig glad och att göra val som känns rätt i magen. Att jag duger precis som jag är. Allt jag vill lära dig. Det finns inget finare än att få vara din trygghet och att gå vid din sida genom livet. Jag vill ge hela världen till dig, min skatt. Att vara din mamma är meningen med allt.

Dagen till ära stod även dop på schemat – det har ju varit nästan omöjligt att hitta doptider i och med pandemin. Men när jag hittade en ledig tid 18/4 för några veckor sedan kändes det menat. Vi höll det väldigt litet med närmaste familjen och gudföräldrar. Men vilken dag det blev. Jag är så tacksam för varende en av er som finns i Sigrids liv.

Dop i Gustav Vasa kyrka. Här har ju jag och Sigrid hängt en del på fredagarna då det hålls sångstund för bebisar. Så det kändes fint att det blev just här.

Så var hon döpt, vår Sigrid Louise Leonore.

Jag Kusin Lily kom och gjorde oss sällskap när vi skulle fotas. Gull-unge!

Sigrid hade på sig en kofta från Newbie, klänning från Zara, rosett från Livly, strumpor från Newbie och skor från Deichmann.

Efter dopet promenerade vi ned till vår lägenhet i det vackra vårvädret. Där bjöd vi på fika och kalas för vår 1-åring.

Jag skickade efter all dekoration från My perfekt day. Ballongerna med helium gjorde succé. Gillade verkligen det här setet som jag skapade girlangen av.

Sigge!!!

Min klänning är köpt på Asos.

Öppna paket med Lily! Tusen tack för alla fina gåvor till vår tjej!

När man fyller år får man sång och tårta. Det är sedan gammalt.

Vår älskling! Lagom till 1-årsdagen har hennes gång lossnat. Hon har tagit lite enstaka steg tidigare medan nu knallar hon runt här hemma.

Vi lever hektiska dagar just nu. På måndag flyttar vi ut från vår lägenhet så all min vakna tid lägger jag just nu på att flyttpacka och rensa här hemma. När jag inte springer efter den här lilla 1-åringen vill säga. Tur att vi har fantastiska föräldrar som ställer upp och hjälper till. Med det sagt så kanske uppdateringarna inte blir riktigt så frekventa som jag egentligen vill. Jag vet att ni förstår <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh stort grattis ! Så härligt! Vår dotter döptes också i samma kyrka. Så fint. 🥰

  Sofie 2022-04-29 14:36:07
  Svara
 • Åh så fint. Varma grattisar! Har följt dig sen ni flyttade till vasastan, ska med glädje följa med vidare. Ni är en så fin familj. Tack för att du delar med dig! Har en fyraåring själv och det är kul att påminnas om att han varit så liten. Nu är han så kompetent, tiden går fort 🥰

  Frizz 2022-04-22 21:39:14
  Svara
  • Svar på Frizzs kommentar.

   Tack snälla för fina ord! Tiden springer iväg med de små. Man måste verkligen njuta 🙂 Samtidigt längtar man ju till att se vilka de blr, ska bli fantastiskt att gå vid hennes sida genom livet 🙂

   emelieekman 2022-05-01 15:02:10
   Svara
 • Så fint ordnat för er lilla tjej!
  Dina skor, vart har du köpt dem? Så fina😍

  Anna 2022-04-21 17:02:34
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!