Inreda balkongen

Hej fina ni! Hoppas ni njuter av påskledigheten och det vackra vårvädret. Jag har hittills haft en helt magisk helg med vänner och familj som ligger nära hjärtat. Vi har hängt ute i Nacka/Värmdö en hel del och såklart längtar vi till huset. Det känns som en underbar tid att flytta in i början på juni. Vi har redan börjat planera för uteplatserna och hittat några väldigt fina möbelgrupp både till poolområdet och altanen på baksidan. Vi var faktiskt förbi huset igår och mätte en altan. Jag lovar att uppdatera er om våra planer för trädgård och uteplatser allt eftersom.

Just nu unnar jag mig lite egentid i form av manikyr och pedikyr på salong. Så värdefullt att få smita hemifrån en stund och bara vara. På tal om uteplatser så tänkte jag passa på att bjuda på lite inspiration från vår stadsbalkong. Vi har verkligen njutit här ute. Mycket av vår inredning här ute är köpt på Åhléns och Jotex vilka båda har kampanj just nu (idag). Tips!

Cafébord och tillhörande stolar Åhléns // Matta Åhléns // Balkongparasoll Åhléns (värdens bästa grej till balkongen?) // Krukor Jotex // Smidig lite mindre gasolgrill från Broil King // Balkonglådor Åhléns // Dynor finns t ex hos Jotex eller Åhlens

Soffan hittar ni hos Jotex och det lilla lägre svarta bordet är från Ikea.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej
    Vilken fin balkong och fina möbler. Vi har köpt lägenhet (15/7 ) i Stockholm 35 kvadrat med liknande balkong. Är du intresserad av att sälja något?
    Mvh Camilla

    Camilla 2022-04-17 19:44:04
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!