Wishlist

Mars lider mot sitt slut. Vilken härlig vår-månad vi fått njuta av. Historiskt måste det varit många år sedan mars bjöd på så här magiskt väder? Jag njuter av mina dagliga promenader med min lilla tjej ute i det fina vädret och är så tacksam över den här tiden med henne. I april flyttar vi ut till mitt landställe på Värmdö en månad innan vi får tillträde till huset. Därför njuter jag också av sista tiden som city-bo. Vi strosar på stan och det blir alldeles för många lyx-fikor (läs cappuccino och kardemummabullar), luncher och frukostar på våra lokala fik/bagerier/lunchrestauranger. Den här tiden kommer inte igen och jag kramar verkligen ur de sista av föräldraledighet och storstadspuls. Eftersom vi går in i april imorgon är det hög tid att bjuda på en önskelista. Nedan har jag listat några materiella ting jag drömmer om som åtminstone skulle göra dagarna i city lite mer moderiktiga och såklart kliar det i fingrarna när det kommer till inredning till nya huset…

 1. Jacka Otherstories HÄR.
 2. Keps Åhléns HÄR.
 3. Väska Otherstories HÄR.
 4. Solglasögon Celiné HÄR.
 5. Sneakers Ellos HÄR.
 6. Pläd Stackenberg HÄR.
 7. Hylla Bloomingville HÄR.
 8. Kuddfodral Arket HÄR.
 9. Taklampa Astep HÄR.
 10. Skål/prydnadsföremål HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!