Babyvakt = Vardagshjälte

Fick en fråga om vi använder någon babyvakt – det gör vi! Vi har babymonitorn Ease 44 Video/WIFI från Motorola. Den är supersmart med både ljud- och video som gör att vi kan se och höra vår lilla tjej i realtid. Perfekt eftersom Sigrid ibland låter i sömnen utan att vakna och ibland vaknar utan att låta. Att välja en babyvakt med video var därför ett självklart val.

Babymonitorn består alltså av en kamera som riktas mot bebis samt en föräldrarenhet med färgskärm och digital zoom som gör att man kan se bebis i närbild. Föräldrarenheten har uppladdningsbart batteri. Jag kan därför ta med den runt i olika rum om jag t ex städar medan hon sover middag utan att behöva koppla in den i eluttag med sladd. Kameran har infrarött mörkerseende vilket möjliggör för oss att se lilltjejen även då hon sover i ett mörkt rum. Jag gillar även att det går att se temperaturen där bebis befinner sig på skärmen. Det känns tryggt!

Föräldrarenheten och kameran är kopplade via det traditionella 2,4 GHz bandet och kräver därför inte Wifi vilket var ett krav för oss eftersom vi använt vår mycket ute på landet där vi saknar Wifi. Önskar man går det dock att koppla upp den till mobiltelefoner och surfplattor via Wifi och en kostnadsfri app.

Vår babymonitor kommer från Babyland. HÄR hittar ni alla deras babyvakter i flera olika modeller och prisklasser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!